Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

de camelia75 in Paste, 4 Oct 2013 | 5165 vizualizari

 

O reteta simpla,rapida si consistenta de paste cu ciuperci si pastrama de vita.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr ciuperci la conserva (spalate si scurse bine de apa)
  • 200 gr pastrama de vita (jambon)
  • 1 ardei capia rosu mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • Sosul Bechamel
  • -300 ml de lapte
  • -30 grame de unt
  • -35-45 grame de faina
  • -sare, piper alb dupa gust
  • -1/2 lingurita cu nucsoara macinata
  • -50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs.

Mod de preparare sos Bechamel:

Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata, iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul.

Caliti in uleiul de masline ciupercile,ardeiul si pastrama,timp de 3-4 minute.

Puneti pastele intr-un vas de yena uns cu putin unt,adaugati sosul Bechamel,ciupercile,ardeiul si pastrama,iar daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.Deasupra radeti cascavalul.

Dati la cuptorul preincazit timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

06.10.2013, 12:24

Sim0na 1

07.10.2013, 11:16

Uite asa il pot pacali si eu pe al meu sa manance paste

diaconta 1

07.10.2013, 15:57

Deci arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci si sos alb